Péntek

Henter Ambrus

16:00 - 18:00

2017-ben diplomázott a Kobanyai Zenei Stúdió basszusgitár szakán. A basszusgitár mellet más hangszeren is otthonosan mozog, (dob / gitár/ szájharmonika). Ezt a tudását igyekszik ötvözni és közönségének átadni, “one man band“ produkciójában. Számos külföldi és hazai fesztiválon vett részt, pár éve pedig egy neves tehetségkutatón a zsűri nagydíját nyerte el. Stílusvilága igazán gazdag, (latin, jazz ,pop, funk…) 80–as évektől napjainkig, külföldi és  ismert hazai előadók dalait is szívesen jatsza sajátos átdolgozásban. Néha pár saját szerzeményt is becsempész a műsorába, örömet okozva a hallgatóságnak.

Ferenczy András Vikukel Dani duó

18:00 - 20:00

A duó elsősorban jazz standerdeket, soul jazzt és pop dalokat játszik egyéni hangvételű feldolgozásban.
Ferenczy András énekes a nyolcvanas években végzett a jazz tanszak ének szakán, a mai napig számos formáció tagja. Duóban, trióban és nagyobb létszámú zenekarokban is egyaránt énekel. Elsősorban soul, blues és jazz formációkban tevékenykedik.
Vikukel Dániel zongorista a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett zeneszerzés szakon. Szintén sok formáció tagja ,a legfontosabb a Cymbal Rush nevű zenekara, ahol modern elektronikus jazzt játszik.

Perro Azul

20:00 - 22:00

A duó 2016-ban alakult Las Palmason, ismert és kevésbé ismert számok feldolgozásait játsza, sajátos hangzerelésben, hegedűvel, gitárral, és néha looperrel.

Szombat

Luigi Cantelmo

16:00 - 18:00

Luigi Cantelmo egy dél-olasz tengerparti kisvárosból, Sapriból költözött Budapestre, ahová a szíve és a zenéje hozta. Előtte évekig Rómában élt, itt klasszikus és elektronikus gitárzenét tanult.
Rómában koncertezett filharmonikus és könnyűzenei formációkban is, de hamar rájött, hogy a saját útját szeretné járni.
Korábbi önálló szerzeményeit csak virtuálisan, különböző zenei megosztó oldalakon mutatta be a nagyközönségnek. Közvetlen visszajelzést, pozitív megerősítést először Magyarországon kapott, nem épp szokványos körülmények között.

Side2Side

18:00 - 20:00

Gitár – szaxofon hangszerekre épült instrumentális zene, keverve a modern, elektronikus hangzásvilágot a tradicionálisabb jazz elemekkel. A duó 2016 nyarán alakult a Kőbányai Zenei Stúdió két végzett hallgatójából. A projekt egy viszonylag új hangzást keresve formálódott meg. A formáció folyamatosan dolgozik saját számokon, emellett jazz, blues és pop feldolgozásokat is játszanak. A duó tagjai: Kalamár Sára – szaxofon Tury Krisztián – gitár

GUP feat Ferenczy

20:00 - 22:00

Az együttes zenei nyitottságát a tagok legkülönfélébb műfajokban való jártassága fűszerezi: blues, jazz, smoothjazz, fuzió, pop, soul .
Repertoárjukban, ami  túlnyomó részt saját szerzeményekből áll, helyet kaptak a legkiválóbb blues – jazz és soul zenék igényes feldolgozásai is.

Vasárnap

SoFeat Duó

16:00 - 18:00

Soul, blues, jazz, pop és rock műfajokban mozognak szívesen, szeretik a balladákat és a tempósabb dalokat is, szeretnek szabadon játszani a dalokkal, műfajokkal, improvizálni és újragondolni.

Oti Voice Bass

18:00 - 20:00

Egy ének, egy basszusgitár. E két “hangszer” egyedi előadásban igényes pop dalokat szólaltat meg. Jazzesen, basszus és ének improvizációkkal díszítve.
Amy Winehouse, Ella Fitzgerald, Sting, Chaka Khan, Adele… és még sok mai és régi kedvenc.

Pop Secret

20:00 - 22:00

A Kőbányai Zenei Stúdió és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóiból alakult formáció, főként ismert pop, blues, funk slágerek átdolgozásaival , néhány saját számmal kiegészítve

Hétfő

Jambalaya light trió

16:00 - 17:00

A Jambalaya hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. 2005- ös alakulásuk óta öt önálló lemezt jelentettek meg, külföldi turnék keretein belül bejárták Európát, munkájukat Gundel Művészeti Díjjal jutalmazták.
A “Jambalaya Light” formáció a teljes felállású zenekar különleges zenei esszenciája, önálló arculattal, egyéni repertoárral és sok újdonsággal fűszerezve. Az évtizedes múltra visszatekintő “trió szekció” ezúttal: Nemes Zoltán – ének, billentyűs hangszerek; Albert Zoltán – szaxofon; Bellák Miklós – gitár felállásban kerül terítékre a nagyközönség számára.
Igazi “Old School New Orleans” blues muzsika, a műfaj szerelmeseitől..

Aranytőke Borszemle 2018 díjátadó

17:00 - 17:15

Cintia és Andris

17:15 - 18:45

Cintiat és Andrist évekkel ezelött a jazz iránti szeretet hozta összea Bartók konziban.
Most úgy döntöttek, hogy megalapítják duojukat,melyben kedvenc pop és soul elöadók slágereit dolgozzák fel!
Az ének gitár formáció különleges zenei élményt nyújt hallgatói számára!

Jazzy Bear trió

18:45 - 20:30

A Jazzy Bear 2017 őszén alakult trió, tagjai ismert szegedi zenészek:
Két népszerű és elismert jazz és blues profi: Kasza Zsolt – zongora, Jakab Levente – gitár; és Birven Eszter – ének
Többnyire ismert pop számokat dolgoznak fel, egyéni, kellemes smooth jazz szellemben. „Pop slágerek – szívből újragondolva”

Gypo Circus akusztik

20:30 -

2011. őszén öt, gyökeresen eltérő zenei és társadalmi háttérrel rendelkező muzsikus létrehozta a “Gypo Circus”-t. A tagok régi álma volt egy olyan zenekar létrehozása, ahol a balkáni ethno, a gipsy, valamint a punk műfajok találkoznak, ezzel bár stílust nem teremtve, Magyarországon eddig nem hallott hangzást felépítve.

Kedd

Jazzy Bear trió -„Pop slágerek - szívből újragondolva”

16:00 - 18:00

A Jazzy Bear 2017 őszén alakult trió, tagjai ismert szegedi zenészek:
Két népszerű és elismert jazz és blues profi: Kasza Zsolt – zongora, Jakab Levente – gitár; és Birven Eszter – ének
Többnyire ismert pop számokat dolgoznak fel, egyéni, kellemes smooth jazz szellemben. „Pop slágerek – szívből újragondolva”

Pintér Petra - Tóth Levente duó

18:00 -

A soul-pop-jazz ötvözete talán a legjobb stílusbeli besorolás, magyar és angol nyelvű dalokkal egyaránt dolgoznak. Ismert, és kevésbé ismert számok saját megközelítésből.